Interim management

Uw resultaat met mijn inzet is de continuering van het werk en verbetering van de doelstellingen van de betreffende afdeling en organisatie. 

Voor veel bedrijven en (semi) overheid een ideale manier om steun te krijgen bij tijdelijke ziekte, problemen of reorganisaties.
Door de specifieke kennis (met een brede achtergrond) die ik heb kan de tijdelijke hulp van een interim manager bijzonder nuttig zijn en geeft over het algemeen ook snelle resultaten.
De kosten zijn vaak beperkt en overzichtelijk.

Hoe je een interim opdracht tot een succes maakt is erg divers. Mijn werkwijze hierin is afhankelijk van de soort opdracht en het bedrijf dat hulp inroept.
Er dient in ieder geval een brede interesse te zijn en een goede kennis van de branche waarin uw organisatie zich begeeft, maar daarnaast is het willen verdiepen in de mens achter de organisatie van essentieel belang om een opdracht ook op de lange termijn succesvol te laten blijven.
Natuurlijk zijn de algemeen bestuurlijke normen en kwaliteiten als manager voorwaarde om van een opdracht een succes te maken

Dankzij een lange carrière met brede ervaring kan ik in bijna alle sectoren opereren, ik heb met name in de grafische industrie en de semi overheid mijn specialisme.
Voor mij persoonlijk is de menselijke betrokkenheid van belang binnen mijn opdrachten want met gemotiveerde medewerkers kun je vrijwel alle problemen oplossen.
Tijdens een interim periode kan er ook vaak aan een nieuwe cultuur gewerkt worden, iets dat ik graag doe.

Mijn interesse in mensen en organisaties staan altijd voorop bij mijn opdrachten. Het inschakelen van hulp van buitenaf is altijd een moeilijke keuze. Een wederzijdse klik is dan ook van groot belang voordat er over de inhoud kan worden gesproken. Graag maak ik met u een vrijblijvende afspraak om uw uitdaging te bespreken en te ontdekken welke rol ik als interim manager kan spelen.