Over Holtes Advies

Een eenmansbedrijf met een breed netwerk van professionals!.

“Wat mag ik voor u betekenen” is bijna altijd de beginzin bij mijn verkennende gesprekken over een opdracht.
Handig om te weten met wie u te maken hebt.

Holtes Advies is in 2006 opgericht en heeft sindsdien een behoorlijk bestaansrecht verworven.
Na de opstart zijn er diverse grote en kleine opdrachten uitgevoerd in het bedrijfsleven en de overheid. Een compleet overzicht van mijn CV vind u hier.
Ik heb als oprichter en naamgever van het bedrijf een behoorlijke dosis nuchtere ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de zakelijke markt en in de semi overheid.
Natuurlijk doe je zoiets nooit alleen en er zijn dan ook in mijn netwerk een groot aantal professionals en bedrijven die ondersteunend kunnen zijn bij uw doelstellingen.
Grotere projecten met meerdere mensen onder mijn (project)leiding kunnen worden uitgevoerd.

Samenwerking en goede ondersteuning is dus mogelijk vanuit diverse disciplines wanneer dit op deelgebieden nodig mocht blijken.
Zo zijn er veel bedrijven en mensen met kennis die ingezet kunnen worden afhankelijk van uw opdracht door of met mijn bemiddeling.
Dankzij een brede ervaring op het gebied van inkoop en verkoop van kapitaalgoederen, met name in de grafische industrie, maar ook in andere bedrijfstakken weet ik wat de belangen aan beide kanten van de onderhandelingstafel zijn.
Een stevige achtergrond op diverse management functies en veel praktische ervaring in de leiding van ondernemingen
.
Een “hands on” mentaliteit en niet meer praten dan nodig is maar vooral de zaken helder weergeven en daarmee de beste oplossing zoeken voor het behalen van een goed bedrijfsresultaat.
Dat zijn mijn hulpmiddelen waarmee elke unieke opdracht uitgevoerd wordt!

Een uitgebreid overzicht van mijn diensten vind u hier. Los daarvan kunt u ook direct contact met mij opnemen.