Leiding geven

Leiding geven is iets dat je kunt leren maar een stuk aanleg is altijd mooi meegenomen. Vanaf een vroege leeftijd heb ik de rol van leidinggevende mogen dragen. Leiding geven betekent niet de grootste mond hebben maar de ogen openen van de mensen aan wie je deze leiding dient te geven.
Net als respect moet je het verdienen om te mogen doen.

Als u iemand aanstelt om een deel van de leiding van uw organisatie over te nemen dan moet u erop kunnen vertrouwen dat dit een loyale en solide manager is die uw medewerkers kan motiveren.

Hoe je dat leert is een kwestie van ervaring en begeleiding maar vooral ook van inleven in hoe mensen zijn, zich gedragen, of zij zich serieus genomen voelen.
De combinatie daarvan en de noodzaak binnen een onderneming winst te maken kan een goede leider helpen bij te dragen tot het gezamenlijke doel met tevreden werknemers.

Leiding geven is vaak motiveren en zelf de juiste inzet leveren.

Ik gun elke onderneming zulke leiders en wil daar graag aan bijdragen door mijn kennis en ervaring ter beschikking te stellen als het gaat om begeleiden.
Maar ook door mijzelf in tijdelijk dienstverband in te zetten voor het leidinggeven aan een onderneming of afdeling.
Mijn kracht ligt in het motiveren van mensen die hun taken bekwaam uitvoeren en zal altijd proberen het onderlinge respect uit te bouwen.
Ik ben een bouwer, geen breker.  
Natuurlijk kan stevig ingrijpen soms nodig zijn, maar dan altijd vanuit respect en met toekomst voor alle betrokkenen.
Ervaring leert dat ik vaak de brug kan zijn na een reorganisatie om teams weer vorm te geven en een nieuwe geschikte manager te vinden of deze tijdelijk te begeleiden.

Zoekt u ondersteuning of heeft u tijdelijk iemand nodig de leiding neemt?

Neem dan contact met mij door in onderstaand veld een bericht achter te laten.